Güncelleme Tarihi: 03 Nisan 2018

Gösterim: 1061

Üniversitemizin Yeni Web Site Çalışmaları ile İlgili Değerlendirme Toplantısı Yapıldı.

Üniversitemizin üst yönetiminin katılımıyla ve Rektörümüz Prof. Dr. Süleyman Özdemir'in de iştirakleriyle yeni web sitesi çalışmalarıyla ilgili değerlendirme toplantısı gerçekleştirildi. Üniversitemizin tüm akademik ve idari birimlerindeki yöneticilerin ve web sitesinden sorumlu personellerin katıldığı toplantıda Rektörümüz, örnek bir web sitesi oluşturmak için titizlikle çalışmalar yapıldığını belirterek, “Mükemmel ve tüm üniversitelere örnek teşkil eden bir web sitesi olmasını istiyoruz. Amacımız siteye giren kişileri daha güzel bir yüzle karşılayarak, istenilen bilginin en kolay ve etkili şekilde verilmesini sağlamak” diye konuştu.

Toplantıda ayrıca web sitesine güncel veri girişleri, akademik birimlerin genel tanıtımlarının, varsa birime/bölüme özel tanıtım materyallerine ilgili sayfalarında detaylı yer verilmesi, akademik ve idari birim sayfalarının kullanıcı için daha zengin bir içerik sunulması konuları değerlendirildi.